Personlig Tränare

Dzemil Adrovic

Framgång uppnås genom stabila vanor.

När Facebook-flöden och tv-program konstant skyltar med krasch dieter och snabba lösningar rycker Dzemil på axlarna. För honom handlar träningen om långsiktiga, hållbara vanor.

“Jag tror starkt på att framgång uppnås genom att sakta men säkert bygga upp stabila vanor. Detta kräver tålamod och hårt arbete. Det handlar inte om att lyckas gå ner 10 kilo på en månad, eller att öka 15 kilo på sin bänkpress. Det handlar om att skapa en grund för sig själv och en livsstil där du kan uppnå precis vilka mål du vill.” Dzemil Adrovic

Tränings Uppläggen börjar alltid i att bygga en bra grund – både i rörlighet och styrka. Din flexibilitet är avgörande för din framtida utveckling och hälsa, menar han.

Dzemil jobbar mycket med klienter som har lite erfarenhet av träning och behöver hjälp att komma igång. Målet är att du ska bli självgående och hamna i en uppåtgående spiral där möjligheterna är oändliga. Han jobbar därför mycket med hållning, muskulära obalanser och dina vanor – både på och utanför gymmet.

“Många ignorerar tyvärr stretching och flexibilitetsträning. Om din rörlighet är begränsad så kan det leda till stora problem på sikt.” Dzemil Adrovic